Dunaföldvár

2022.06.10. 10:00

Változik a szelektív gyűjtőedényzet átvételi határideje

Dunaföldvár Város Önkormányzata a közösségi oldalán tájékoztat a részletekről:

duol.hu

Fotó:kdv.hu

A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás által - a hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ingatlan tulajdonosok számára - díjmentes használatra biztosított szerződésenként 1 db új 120 literes gyűjtőedényt, melybe a szelektíven gyűjtött hulladékot lehet elhelyezni.
A szelektív hulladékgyűjtést szolgáló gyűjtőedényzetet előreláthatólag 2022. június 30-ig van lehetőségük átvenni!
Előreláthatóan 2022. júniusban elszállításra kerülnek a gyűjtőedények, így azokat a későbbiekben már nem lesz módjuk átvenni!
Az átvételhez a lakcímkártyáját és személyazonosító okmányát vigye magával! Amennyiben az ingatlanhoz tartozó edényt nem tudja személyesen átvenni, úgy állítson ki írásos meghatalmazást az átvétellel megbízott személy számára.  
Ha lakcíme nem a szolgáltatással érintett ingatlanba van bejegyezve, akkor vigye magával a szolgáltatási szerződését, vagy egy hulladékgyűjtési díjról szóló számláját.
A zsákokban történő szelektív hulladékgyűjtés megszűnt, így nem áll módjában a közszolgáltatónak szelektív zsákok kiosztására! Csak a zöld hulladék gyűjtésére szolgáló zsákokat lehet átvenni!
 

A gyűjtőedény átvételi helye és ideje:
7020 Dunaföldvár, Reiter köz 7/b. (volt Mátrix)
Hétfőtől Péntekig reggel 6 órától délután 14 óráig
Kérünk mindenkit, hogy mihamarabb vegye át a gyűjtőedényét!
Óvjuk együtt a környezetünket!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában