Új nevet kapott az egyesület pályája

2022.06.06. 07:07

Névadó ünnepséget tartottak Iváncsán

Az eseményről Dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke adott tájékoztatást, közösségi oldalán. Az eseményen részt vett Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő és Molnár Tibor polgármester is.

duol.hu

Vasárnap délután tartották az Iváncsai Sport- és Gyermeknapon, amelyen részt vett többek között dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő és Molnár Tibor polgármester is. A rendezvényen az Iváncsa KSE centenáriuma alkalmából névadó ünnepséget is tartották: mostantól a Károlyi István Sporttelep nevet viseli az egyesület pályája, melyen ez alkalomból Ferencváros - Iváncsa öregfiúk labdarúgó mérkőzést rendeztek.

 

Az Iváncsa KSE több mint 100 éves fennállása és folyamatos fejlődése azt bizonyítja, hogy az iváncsai egy erős közösség, amely maga is hozzáadja saját eredményeit az elődök által teremtett értékekhez, hagyományokhoz. Külön öröm, hogy a felnőtt csapat sikerei mellett a gyermekek sportos életmódra nevelésére is nagy hangsúlyt fektet az egyesület.

A sportnap keretében avathatták fel a település új streetball pályáját is, melyet a Market Építő Zrt. társadalmi szerepvállalásának keretében nyújtott támogatásával alakítottak ki, és ahol további lehetősége nyílik a település lakosainak a sportolásra, kikapcsolódásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában