Dunaújváros

2022.06.17. 15:00

Kavalkád az új Vasmű úton

Molnár Emese

Fotó: Shutterstock

A Resti Étterem főszervezésében egy családi napot tartanak június 18-án 10 órától az Aranyvölgyi út és az új Vasmű út közötti területen (belső OMW kút mellett). Az esemény részleteit sajtótájékoztató keretében ismertette Barta Endre humán ügyekért felelős alpolgármester és Bloz Endre, a Resti tulajdonosa. 
Barta Endre vázolta, a körbekerített sportpályán négy-öt ugrálóvárat fognak felállítani: ide ezer forintért váltható belépést biztosító karszalag, amellyel huszonöt perces játékidőre van lehetőség. Lesz még itt úgynevezett eurobungee is, ennek nyolcperces használata ugyancsak ezer forint. A zárt kutyafuttatót ideiglenesen állatsimogatóvá alakítják, a tervek szerint a Baracsi úti arborétum néhány állatát hozzák majd ide. 


A Dunaferr középiskola mögötti betonos placcon lesz a zenés-táncos műsor. A kiírás alapján 10 órakor interaktív gymstickbemutatóval nyitják a produkciók sorát. 10.45-kor meseelőadás lesz, majd 11.45-kor a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes lép fel. 12.30-kor Disney-slágerekkel érkezik Unger Vanda Rebeka, majd 13.30-kor a B-Cool Dance Team produkcióját lehet megtekinteni. Aztán 14.15-kor Gombii, 15.30-kor Jankó, 16.30-kor Milán koncertezik. 17 órától DJ Matkovics zenél, 18 órakor pedig Erdős Viola készül műsorral. 18.45-kor kezdődik a Digital Band- és Gipsy King Experience-­koncert, végül 21.15-től ismét DJ Matkovics lesz a program zenefelelőse. 


A sajtótájékoztatón azt is elmondták, hogy az első négyszáz gyermeknek ajándék jégnyalókával kedveskednek. A gasztronómiai kínálatot a Resti Étterem biztosítja (lesz például gulyás és rostonsültek is). Bloz Endre kérdésünkre elmondta, a családi nap apropóját az adja, hogy júliusban új helyre költözik az étterem, mégpedig az egykori Napsugár helyére. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában