Jóvátételi program

2022.06.22. 20:26

Fogvatartottak meséivel a gyermekek gyógyulásáért

duol.hu

Az EFOP-1.3.3-16-2016-00001 azonosító számú, "Fogvatartottak reintegrációja" kiemelt projektben résztvevő fogvatartottak jóvátételi program keretében hangos-könyvvel ajándékozták meg a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályát, olvasható a Büntetés-végrehajtás Toborzás közösségi oldalán.

Fotók: Büntetés-végrehajtás Toborzás 

A meglepetést Kárdási József bv. ezredes, bv. főtanácsos, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka adta át a kórházban Dr. Jobbágy Lajos főigazgató Úrnak.

A hangos-könyv tizenhárom magyar és a világ különböző tájairól gyűjtött népmesét tartalmaz, amelyet 21 fogvatartott olvasott fel. A felvételt és a zenei aláfestéssel kiegészített utómunkálatokat Oláh László börtönlelkész végezte el.

A jóvátételi programra zömében olyan férfi fogvatartottak jelentkezhettek, akik maguk is édesapák, így a beteg gyermekekért végzett munka hatványozottan közel állt a szívükhöz.

Az EFOP-1.3.3-16-2016-00001 azonosító számú, "Fogvatartottak reintegrációja" című projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában