Dunaújváros

2022.06.16. 17:00

Családi nap lesz az arborétumban

Június 18-án, ezen a héten szombaton, dél­előtt 9 óra 30 perctől az Esőcseppekért Alapítvány rendezésében családi napot tartanak a dunaújvárosi arborétumban.

Török Tímea

20220522 Miskolc Minden évben különleges látványosság az Avasi Arborétumban a fenyő- és rododendronvirágzás. Képen: Adorján Eszter, Az Avasi Arborétumért Alapítvány elnöke Fotó: Ádám János (ÁJ) Észak-Magyarország

Fotó: Ádám János

A rendezvényre szeretettel várják az SNI-s kisgyermekes családokat, valamint minden érdeklődőt. 
A vendégek között lesz Both Zoltán vadállatbefogó, az Országos Katasztrófavédelem dolgozója, aki magával hozza kis barátait, akikkel ismerkedni és fényképezkedni tudnak a résztvevők. 
Délután Lakatos Norbert érkezik, aki látássérültként hajtogat lufikat, teljesíti majd a hajtogatós kívánságokat, és ingyenes ugrálóvárat és szabadtéri játékokat is biztosít majd az alapítvány a családi napra. 
Az esemény a sajátos nevelési igényű gyermekek támogatására jött létre. A célja, hogy az érintett gyerekek és a szülők találkozzanak, kapcsolatok szülessenek és épüljenek. Sok hasznos információ cserél majd gazdát a szervezők szándéka szerint. 
A belépés természetesen díjtalan. Minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők. 

Vezető képünk illusztráció. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában