DUE-infó

2022.06.14. 11:00

Ajándék irodalmi alkotás hallgatók számára is

Egy, még meg nem jelent kötet vár gazdára Nemes Nagy Ágnes szerzeményéből.

duol.hu

20210729 Dunaújváros Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH A Dunaújvárosi Egyetem épületének homlokzata

Fotó: Zsedrovits Enikő

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. és a Jelenkor Kiadó közös kezdeményezése alapján, valamint a Nemes Nagy Ágnes centenárium és a Libri Könyvesboltok 30. születésnapja alkalmából 10 000 példányt ajándékoznak egy eddig még meg nem jelent Nemes Nagy Ágnes-kötetből, a Szilánkos fényjelekből.

Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező főiskolásoknak és egyetemisták az ország bármelyik Libri Könyvesboltjában bemutatva igazolványukat térítésmentesen kapnak egy példányt az ünnepi olvasmányból, írja az uniduna.hu.

A kiadvány bolti forgalomban nem lesz kapható, mivel a program keretében a kötetből mind a 10 000 példányát ingyenesen bocsájtják ki diákok rendelkezésére, így mutatva meg a mai diákoknak Nemes Nagy Ágnes munkásságának jelentőségét, aktualitását.

A kampány június 10-én veszi kezdetét és a készlet erejéig tart.

„Fény, fény, napfoltok, illatozó színek, szívem helyén – ahogy szokás – virág.

– Még most az egyszer mindent megbocsátok, de ezután már javulj meg, világ!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában