Megéri a várakozást

2022.05.13. 17:00

Újabb két utca kapott aszfaltos burkolatot

Körmendi Erzsébet

A Gárdonyi utca elején már a szegély is elkészült Fotók: a szerző

Előszállás Munkagépek zajától volt hangos az elmúlt napokban Előszállás északi része, ugyanis a Nagykarácsony felé vezető útról nyíló két utcát, az Erkel Ferencet és a Gárdonyi Gézát aszfaltozták. A Magyar Falu Program keretében elnyert több mint 38 millió forintból van lehetősége az önkormányzatnak arra, hogy a településen újabb két utcát rendbe tegyen. 

Tegnap délután még friss volt az Erkel Ferenc utca aszfaltja

Farkas Imre polgármester elmondta lapunknak, hogy igyekeznek módszeresen aszfaltozni az utakat, mégpedig úgy, hogy a község minden részét érintse az útburkolat-felújítás. Múlt évben a központban dolgoztak, ahol a Hunyadi, a Krizantém és a Karinthy újult meg pályázati forrásból. Az önkormányzat a főutcáról nyíló minden utcát szeretné leaszfaltoztatni előbb-utóbb. Most azért az északi utcákat választották, mert a Nagykarácsonyi utat ősszel felújítják, ehhez a fejlesztéshez kapcsolódott a képviselő-testület ezekkel a rácsatlakozó utcákkal. 
Másik négy előszállási utca aszfaltozására is pályázatot adott be az önkormányzat, ezek a Kossuth, a Vörösmarty, a Béke és a Dollár. Várják a kedvező elbírálást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában