DUE-infó

2022.05.17. 19:00

Már csak egy napig jelentkezhettek a Mindenki Egyeteme tavaszi eseményére

duol.hu

A Dunaújvárosi Egyetem a 2015/2016. tanév első félévében indította el a Nyitott Egyetem programját a város és a régió lakosai számára, írja az uniduna.hu. A kezdeményezés célja, hogy a Dunaújvárosban és a környékén élő lakosok számára az Egyetem megnyissa kapuit, és az érdeklődők izgalmas kurzusok formájában bekapcsolódhassanak képzéseinkbe. Az intézmény 2016 őszén megújult Mindenki Egyeteme címmel hirdette meg programjait. A Mindenki Egyetemén résztvevők megismerhetik belülről a Dunaújvárosi Egyetem életét, oktatóit és hallgatóit.

A képzés a jelentkezők számára a Dunaújvárosi Egyetem jóvoltából ingyenes, azonban regisztrációköteles. Az intézmény a Mindenki Egyetemének programját a társadalmi felelősségvállalás keretein belül indítja el, az életen át tartó tanulás jegyében.

Jelentkezés feltételei:

A Dunaújvárosi Egyetem Mindenki Egyeteme programjára bárki jelentkezhet, akit érdekelnek a meghirdetett előadások és a programok közül bármelyik, de akár az összes meghirdetett előadás is választható (ezt a jelentkezési lapon kell majd jelezni).

A jelentkezési lapot IDE kattintva letölthetik.

A Mindenki Egyetemére való jelentkezés feltétele, hogy az érintett kitöltse a jelentkezési lapot és azt eljuttassa a Dunaújvárosi Egyetem Tanulmányi Hivatalába elektronikusan a [email protected] címre.

Érdeklődni lehet: Szabó Eleonóra tanulmányi előadónál e-mailben: [email protected] és a [email protected], címen.

 

Jelentkezési határidő: 2022.05.18 -ig.

 

További részletekért kattintson IDE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában