Változások

2022.05.12. 13:00

Igazgatói kinevezések a kórházban

Dr. Jobbágy Lajos főigazgatói kinevezését követően, dr. Kővágó Levente orvosigazgatói, míg dr. Szilágyi Örs stratégiai igazgatói feladatokat lát el májustól kórházunkban.

duol.hu

Fotó: Zsedrovits Eniko

Dr. Kővágó Levente orvosigazgató, 2001-ben szerezte orvosi diplomáját Bukarestben és kezdett dolgozni az Aradi városi kórházban. 2002-ben helyezkedett el kórházunk infektológiai osztályán. 2003-ban honosíttatta általános orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen. 2009-ben infektológia szakképesítést szerzett, majd 2014-ben Allergológia és Klinikai Immunológiából szakvizsgázott, mindkétszer kiváló eredménnyel. Még ebben az évben orvosigazgatói dicséretben részesült. 2015-ben adjunktusi, 2016-ban főorvosi kinevezését vehette át. 2018-ban Kiváló dolgozó, majd 2021-ben Szent Pantaleon Emlékérem elismerésben részesült, valamint a Magyar Kórházszövetség által indított „Év Orvosa” szavazás egyik nyertese lett. 2019-től az intézmény Antibiotikum Bizottságának tagja, 2020 óta intézményi kutatási koordinátor, idei évtől a kórházunk Tudományos Bizottságának elnöki feladatait is ellátja.
 

Dr. Szilágyi Örs stratégiai igazgató, 2016-ban végzett a Semmelweis Egyetem Orvostudományi karán, általános orvosként. Nemzetközileg elismert gazdálkodási menedzser, MBA végzettséget szerzett 2019-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. 2021-ben aneszteziológiai és intenzív terápiás szakvizsgát tett. A Szent Rókus Kórház egynapos sebészetén, míg a Törökbálinti Tüdőgyógyintézetben és az Országos Onkológiai Intézetben az intenzív terápiás osztályokon dolgozott. 2020-ban került kórházunk aneszteziológiai és intenzív betegellátó osztályára. Idén májustól stratégiai igazgatói feladatokat is ellát az osztályos munkája mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában