Körkép

2022.05.26. 12:00

Gyermeknapi programokat ajánlunk hétvégére

Május utolsó hétvégéjén ünnepeljük a gyereknapot, amely emlékezetes eltöltéséhez nagyszerű programokat ajánlanak a szervezők.

Török Tímea

2022052 Zalaegerszeg Andráshida Gyereknapi rendezvény Fotó: Katona Tibor KT Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Dunaújvárosban a Munkásművelődési Központban vasárnapra egész napos programkavalkáddal készülnek. 11 órától bohócműsor, délután 15 órától rendőrautó-, tűzoltóautó- és kutyásrendőr-bemutató lesz. 16 órától vehetik birtokba a művészpalánták az aszfaltot, összemérni tudásukat a rajzversenyen, ugyanakkor Erika néni a Népmese Ponton minden órában mesemondással várja a meserajongókat. A Nagyi süss! címmel meghirdetett versenyre beérkezett sütemények kóstolására is lesz lehetőség. ­Végül 17 órától Hoppendáré szabadtéri koncertjén a Lara Mesék ­Zenekar biztosítja majd a jó hangulatot. A remek kísérőprogramok közül a lufihajtogatást, ugrálóvárat és a hajfonást érdemes lesz kipróbálni. 

Idén sem kell online ünnepelni a gyereknapot Fotó: archív

Idén a vidámparkban is kellemes meglepetés várja majd a kicsiket és a nagyokat is május 29-én. 10 órától 12 óráig sportvetélkedő fogja szórakoztatni a látogatókat. Sok ­közös élményt ígér a bográcsozás, amelyre délután 13 óráig lesz lehetőség. Varázslatos program a 14 óra 30 perctől kezdődő bűvészshow. Fellép majd 16 órától a SobrieBoogie akusztikus együttes, majd este 18 órától a Groovehouse szolgáltatja a talpalávaló muzsikát. 

A Máltai játszótéren, az Október 23. téren is készülnek a gyereknapra kreatív programokkal. 
Rácalmáson vasárnap délután 15 órától a művelődési háznál és a sportcsarnok külső helyszínein szintén minden a gyermekekről szól majd. Meseszínházi előadás és rengeteg izgalmas helyi fellépő után 19 órától Farkasházi Réka és a Tintanyúl Koncertjén vehetnek majd részt az érdeklődők. De a kiegészítő programokból is színes a kínálat. 
Kulcson május 28-án szombaton lesz a gyereknapi ramazuri. Délelőtt a Meseszínház, majd délután 13 órakor Mészáros Napsugár énekműsora mellett az ugrálóvár ígér emlékezetes élményt a kicsiknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában