Kézilabda

2022.05.16. 17:12

Farkas Johanna végleg a DKKA-nál

A szezon elején került kölcsönbe Győrből a DKKA csapatához Farkas Johanna, a fiatal tehetséges irányító együttesének egyik kulcsembere és legeredményesebb gólszerzője lett. Az utolsó forduló előtt 116 találattal a 11. helyen áll az NB I. összesített rangsorában.

Gallai Péter

20220219 Dunaújváros Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia DKKA - Moyra-Budaörs Handball felnőtt női NB I. kézilabda mérkőzés a Dunaújváros Sportcsarnokban Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH Képen: FARKAS JOHANNA #19

Fotó: Zsedrovits Enikő

Hétfőn délután aztán a Győr honlapján közölte, Farkas végleg a Kohász kézilabdázója lesz, miután a kisalföldi klub vezetősége a junior válogatott fejlődését és a lehető legtöbb játéklehetőséget is szem előtt tartva úgy döntött, nem gondolkodik további kölcsönadásban, hanem hozzájárul végleges átigazolásához. – Farkas Johanna ugyan még csak most töltötte be 20. évét, azonban már eddig is bizonyította tehetségét. Egyike azon győri neveléseknek, akik teljesítményükkel kivívták Győrben a felnőtteknél való szereplés jogát. Az elmúlt években a korosztályos magyar válogatottakat vezette sikerre, teljesítményére joggal lehetünk büszkék. Elérkezett az a pillanat, amikor kölcsönadás helyett végleg eligazol nevelőegyesületéből. Bízom benne, a DKKA játékosaként fejlődése továbbra is töretlen lesz. Ezúton is sok sikert kívánok jövőbeli pályafutásához – idézték Görbicz Anitát, a Győri Audi ETO KC elnökét.
– Köszönök mindent a Győrnek az elmúlt évekért, sosem felejtem el az itt tanultakat. Tudtam, egyszer eljön ez a pillanat is, amikor elhagyom nevelőegyesületemet, az ETO családot. Szeretnék sok sikert kívánni a klubnak, remélem, egy nap nem csak ellenfélként térhetek majd vissza – mondta Farkas Johanna. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában