Pályázat

2022.05.29. 09:00

A „PROOF OF CONCEPT” II. újabb pályázatot hirdet

A PoC II program célja, hogy mentorálási, és képzési programmal, valamint vissza nem térítendő pénzügyi támogatás formájában lehetőséget nyújtson az Egyetem polgárai számára ipari/gazdasági alkalmazással bíró ötleteik megvalósításához.

undiuna.hu

A POC II első pályázati köre lezárulását követően elindult a PoC II. második pályázati köre. A POC II első, 2022. március 3-án kiírásra került pályázati köre lezárult, a szakmai bíráló bizottság véleménye alapján a Menedzsment Értekezlet 4 db pályázatot részesített kedvező elbírálásban.

A pályázati forrás maradványösszegének erejéig, mely 5 678 843 Ft, újabb Felhívási kör került meghirdetésre, melyen azon projektek is jogosultak pályázatot benyújtani, melyek a jelenlegi döntés alapján nem részesültek kedvező elbírálásban. A támogatott pályázatok várható száma: 1-4 db.

A jelenlegi pályázatokat 2022. május 30-ig lehet benyújtani a [email protected] email címre, a pályázati űrlap becsatolásával. Az űrlapot IDE kattintva lehet letölteni.

További információt pályázatunkkal kapcsolatban ITT érhetnek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában