Nagyon szép alkotások készültek

2022.05.26. 10:00

A család és a sport volt a rajzok témája

Aszfaltrajzversenyre várta az óvodásokat a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség gyermek és ifjúsági bizottsága szerdán reggel a mozi előtti térre.

Molnár Emese

Fotó: LI

Igazán különleges főnyereményért szállhattak „harcba” a kicsik, ugyanis a rendezvény fővédnökének, dr. Sándor Péternek a jóvoltából egy úgynevezett pollyball ügyességfejlesztő játékkal gazdagodhatott az az óvoda, amelynek apróságai a legszebbet rajzolták. 

Nagyon szép rajzok készültek Fotók: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

 

A sport és család témakörében kellett elkészíteni az alkotásokat. Kilenc tag­óvodából érkeztek az öt–hat fős csapatok. A megnyitó után Hrozik Edit vezényletével bemelegítettek a kicsik, majd az óvodapedagógusok segítségével neki is álltak az alkotói munkának. Miután elkészültek, üdítővel és popcorn­nal kínálták őket, ezalatt a zsűri szemlézte az alkotásokat. A versenyen mindenkit csokival jutalmaztak. Ezenkívül ajándékcsomagot kapott a Római városrészi és a Százszorszép tagóvoda, a fődíjat az Aprók Háza nyerte el. 
 

Mindenki tudta a feladatát, volt, aki rajzolt, más színezett 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában