Kulcs

2022.04.10. 12:00

A locsolási kedvezmény április 15-ig igényelhető

A százalékos locsolási kedvezmény igénylését a tárgyév locsolási időszakára, legkésőbb április 15-ig kell benyújtani a DRV Zrt. részére a „Felhasználói igénybejelentés locsolási kedvezmény igényléséhez” nyomtatvány kitöltésével - tájákoztat a közösségi oldalán Kulcs település önkormányzata.

Fotó: Shutterstock

Majd így folytatják: Határidőn túli bejelentés esetén fenti kedvezmény csak a következő évre adható. A locsolóvíz elkülönített mérésének igénybevételével kapcsolatos kérelem benyújtási ideje nem kötött.

Szolgáltató a benyújtott igényeket 30 napon belül az adatok valódiságának felülvizsgálatával elbírálja, és erről a fogyasztót értesíti.

A locsolási kedvezmény igénybevétele az alábbi módon lehetséges:

Az igény bejelentését a DRV Zrt. ügyfélszolgálatainknál beszerezhető, vagy a társaság honlapjáról letöltött fogyasztói igénybejelentő nyomtatvány kitöltésével és beküldésével lehet megtenni. Továbbá Kulcs Községi Önkormányzat honlapjáról is tájékozódhat.

A https://www.kulcs.org/csatorna/ letölthető dokumentumok között megtalálható a DRV Zrt. tájékoztatói és igénybejelentő nyomtatványa (Locsolási tájékoztató, - igénybejelentő, - mellékvízmérő felszerelése).

https://vizcenter.hu/drv/nyomtatvanyok

„Felhasználói igénybejelentés locsolási kedvezmény igényléséhez”

„Tájékoztató a locsolási kedvezmény igénybevételéről”

„Elkülönített locsolási célú mellékvízmérők felszerelése tájékoztató”

https://vizcenter.hu/drv/urlap...

„Locsolási kedvezmény igénylése” űrlap elektronikus kitöltése, beküldése

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában