Áprilistól

2022.03.20. 12:00

Szülésfelkészítő tanfolyam indul

Április 5-én kedden, 15 órától ismét kezdődik a szülésfelkészítő foglalkozás, a kórházunk földszintjén lévő auditóriumban. A programhoz menet közben is lehet csatlakozni, minden érdeklődő várandós kismamát, szeretettel várnak a program szervezői, a szülészet nőgyógyászati osztály dolgozói.

Pantaleon.hu

Fotó: Zsedrovits Eniko

A kismamák és a leendő apák életében, kiemelkedő esemény a szülés, a várandósság. Egy nő jelentős testi és lélektani változásokon megy keresztül ebben az időszakban. Ezen változások megértéséhez, megkönnyítéséhez nyújt segítséget a szülészet-nőgyógyászati osztályunk szervezésében megvalósuló szülésfelkészítő tanfolyam. A tanfolyamra látogatók azon túl, hogy megismerhetik az osztály dolgozóit, az előadások meghallgatása közben, vagy utána választ kapnak az őket foglalkoztató kérdéseikre. Ki csoportokban szülőszoba látogatásra is lehetőséget adunk.

Az osztály dolgozói minden várandós kismamának ajánlják a tanfolyamot. Az első előadás 2022. április 5-én kedden 15 órakor kezdődik a kórház földszintjén lévő előadótermében, az auditóriumban.

Témakörök a foglalkozásokon:

  • Élettani változások, életmód és vizsgálatok a várandósság alatt
  • Szülés-élettani szülés
  • Szülés-együttszülés
  • Fájdalomcsillapítás a szülészetben
  • Szoptatás jelentőségeAz újszülött ellátása
  • Várandósság, szülés, születés a magzat és az apa oldaláról
  • Gyermekágyas időszak

A foglalkozásokra látogató kismamák, szakemberek interaktív kiselőadásait hallgathatják meg, majd tőlük kaphatnak válaszokat kérdéseikre. Találkozhatnak: szülész orvossal, védőnővel, szülésznővel, pszichológussal és csecsemős nővérrel.
 
A tanfolyam az előző alkalmakhoz hasonlóan ingyenes és nem kell előre bejelentkezni!
 
Minden érdeklődő kismamát szeretettel várnak a szervezők!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában