Jakd

2022.03.17. 19:00

Lilatinta rajzpályázat indult

duol.hu

Nemes Nagy Ágnes születésének 100. évfordulója alkalmából rajzpályázatot hirdetünk! Nevezni a költő verseihez készült illusztrációkkal lehet. Leadási határidő: 2022. április 4. (hétfő) Az összes pályázó automatikusan részt vehet egy író-olvasó találkozón Harcos Bálint költő, íróval!

Téma: Nemes Nagy Ágnes versei

Pályázók köre: Dunaújváros és környékén élő gyerekek

Korosztály: 1-8. osztály

Alkalmazható technikák: grafit, színes ceruza, filctoll, zsírkréta, tus, tempera, vízfesték, akril stb. (vagy ezek ötvözete)

Méret: maximum A/3

Határidő: 2022. április 4. (hétfő)

Eredményhirdetés: 2022. április 12. (kedd) 14:00

A díjakat átadja: Harcos Bálint költő, író

Beküldés: pályázni csak egyénileg lehet, a rajzokat személyesen a Gyermekkönyvtárban, vagy postai úton várjuk a következő címre: József Attila Könyvtár, 2400 Dunaújváros Apáczai Cs. János u. 9.

A képek hátoldalán kérjük feltüntetni a vers címét, a készítő gyerek nevét, iskoláját, osztályát és a szülő e-mail címét.

A rajz leadásával beleegyezésüket adják a pályázaton való részvételhez, a beküldött pályamű kiállításon, illetve interneten való megjelenítéséhez.

A beérkezett rajzokat szakmai zsűri értékeli, a díjazottakra értékes könyvjutalom vár.

Az összes pályázó részt vehet egy író-olvasó találkozón Harcos Bálint költő, íróval április 12-én, kedden 14 órakor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában