Megmérettetés

2022.03.30. 11:00

Környezetvédelmi vetélkedőn jeleskedtek a Lorántffys diákok

A KEHOP-5.4.1-16-2016-00467 „Egyetlen Föld – az élő bolygónk” című projekt keretében Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Dunaújváros Felsőoktatásáért Alapítvány környezetvédelmi vetélkedőt szervezett, ahol a Lorántffy iskola két csapattal is képviseltette magát.

duol.hu

A versenyre 4 fős csapatok jelentkezését várták. A Lorántffy iskola két csapattal indult: a 10/1-es vegyészfiúk és a 11/2-es fodrászlányok egy-egy csapatával, írja a dunaujvarosiszc.hu.

A csapatoknak elsőként az energiatudatosságról kellett egy prezentációt bemutatni, majd 5 perc alatt meg kellett győzniük Energiafaló Zénót, hogy ne pazarolja az energiát. Ezután az energiahatékonysággal kapcsolatos plakátjukat mutatták be, végül egy energiatudatossági tesztet töltöttek ki a csapattagok egyénileg.

A fiúk, vagyis a Suligánok, avagy a 4csibész (Nagy Patrik, Slinszki Marcell, Tibor Bence és Toronyi Barnabás) az I. helyen végzett, jutalmuk egy-egy belépőjegy a budapesti Robot kiállításra.

A lányok, vagyis a 11/2 fodrász csapat (Ambrus Anetta, Farkas Vivien, Surnyák Anna Regina, Szalai Viktória) a IV. helyen végzett.

A csapatokat Baranyi Hajnalka Buday Anna és Marczona Tamásné készítette fel a megmérettetésre.

Gratulálunk mindkét csapatnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában