Központi ünnepség

2022.03.13. 19:21

Elismeréseket adtak át a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak

duol.hu

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 174. évfordulója alkalmából március 11-én a Büntetés-végrehajtási Szervezet központi ünnepségén dr. Tóth Tamás bv. altábornagy, országos parancsnok adott át jutalmakat a büntetés-végrehajtási szervezet kimagasló teljesítményt nyújtó munkatársainak, és a testülettel együttműködő szerveknek, szervezetek vezetőinek, kollégáinak. 

Mint arról a rendvédelmi szerv oldalán beszámoltak, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka példamutató vezetői és szakmai tevékenysége elismeréséül büntetés-végrehajtási főtanácsosi címet adományozott Kárdási József bv. ezredesnek, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokának. 

Fotók: BvOP

A „Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett” ezüst fokozatát vehette át Végh Andrea főtörzszászlós, a pálhalmai intézet körlet-főfelügyelője. 

Az emlékplakett bronz fokozatában részesítették Lestár Zoltán címzetes főtözszászlóst, a Pálhalmai Agrospeciál Mezőgazdasági Termelő, Értékesítő és Szolgáltató Kft. kiemelt művezetőjét, valamint Csóri Zsuzsanna címzetes törzszászlós, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet segédelőadóját.

A helyi bv. intézethez kapcsolódó hír még, hogy február végére befejezték a bernátkúti objektumban a motozó helyiség korszerűsítési munkálatait. A kivitelezés eredményeképpen megújult a burkolat, világítás, valamint egy csomagvizsgáló berendezés is helyet kapott (ami itt eddig még nem volt). Ez a biztonsági feladatok alaposabb végrehajtását segíti elő. 

A felújítási munkálatok intézeti kivitelezésben, fogvatartotti munkáltatás keretében valósultak meg. Az intézet kiemelt feladatként kezeli, hogy az épületek (legyen az fogvatartotti, vagy a személyi állomány munkavégzésének helyszíne) folyamatosan megújuljanak, korszerűsödjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában