Megyenap

2022.03.20. 17:00

Elismerés a megyeieknek

Héjj Vivien

”Azt gondolom, hogy ennél nem is találhattunk volna jobb választást. Minden területen, közéleti szempontból is, de gazdaságilag és ipari szempontból is példás fejlődési úton jár Szent István városa, úgyhogy örömmel és büszkén jöttünk ide, úgymond haza” – mondta el az idei helyszínnel kapcsolatban Dr. Molnár Krisztián, a Fejér egyei Közgyűlés elnöke.

A megyeszékhelyen rendezik március 25-én a Megyenapot, a Megyei Közgyűlés ünnepi ülésével. A műsorban közreműködnek a Sárvíz Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és növendékei és a Szent György Kórus. A közgyűlésen Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke adja át az önkormányzat kitüntető címeit, díjait, s a Fejér Megye Díszpolgára címet. A nap további részében megyekorzó keretében bemutatkoznak a megye minőségi termékeket előállító termelői, kézművesei. E napon adják át a Fejér Termék 2022 elismerést élelmiszertermék és kézművesipari termék kategóriákban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában