Húsvéti Milliók

2022.02.15. 19:00

Nyerjen egymillió forintot! Elindult a regisztráció a nyereményjátékunkra!

Fotó: Shutterstock

A Dunaújvárosi Hírlap és duol.hu szerkesztősége idén a húsvéti nyuszi bőrébe bújik, azonban nem tojásokkal készül, hanem egy tudására alapuló izgalmas kvízjátékkal, ahol a megyében megnyerhető fődíj nettó egymillió forint.

A játékban való részvételhez nincs más dolga olvasóinknak, mint március elsejétől naponta ellátogatni a duol.hu oldalra, megkeresni a címoldalon a nyerő cikket, és megválaszolni a cikkben matricával jelölt napi kérdéseket.

A játék során a napi jó válaszok után 1 pontot kap a játékos és ez így megy tovább 34 napon keresztül. Aki az adott héten már 1 pontot szerzett, az részt vesz a heti nyeremények sorsolásán, ami megyénként százezer forint öt héten keresztül. Érdemes minden nap velünk játszania, hogy biztosan részt vegyen a főnyeremény sorsolásán, hiszen erre azok a játékosok jogosultak, akik a játék ideje alatt legalább 20 pontot szereztek. Fődíj a játék végén, megyénként, így Fejérben is nettó egymillió forint.

Amennyiben Ön kéri tőlünk a regisztráció során, mi mindennap e-mailben emlékeztetjük, hogy érdemes ma is velünk játszania.

A játékunk ugyan március 1-jén 10 órakor indul, de megéri regisztrálnia már most, hogy semmiképpen ne maradjon le a játékról, és értesítést kaphasson az indulásról.

A regisztrációhoz keresse a nyeremenyjatek.duol.hu oldalunkat február 15. és 28. között!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában