Minden segítség számít

2022.02.27. 14:37

Adománygyűjtést indít dr. Mészáros Lajos

A rendkívüli háborús helyzetben lévők megsegítésére adománygyűjtéseket hirdetnek, ezzel kapcsolatban dr. Mészáros Lajos, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje is közzétett egy felhívást.

Molnár Emese

Dr. Mészáros Lajos átadta az első iskolának az EpiPen injekciót

Fotó: Zsedrovits Eniko

Mint azt elmondta, a közelmúltban kezdeményezett akciója (EpiPen-injekciókat biztosítottak iskoláknak, óvodáknak a gyermekek biztonsága érdekében) is azt bizonyította, hogy Dunaújvárosban és a környékén mennyi segíteni szándékozó ember van, mennyi ilyen szervezet működik. Most magánemberként elhatározta, hogy gyűjtést szervez a kárpátaljai magyaroknak és az ott élőknek egyaránt, mindazoknak, akiknek szükségük van a segítségre. Arra buzdít mindenkit, hogy ha lehetőségük van rá, csatlakozzanak az adománygyűjtéshez. Többek között tartós élelmiszerre, babatápszerre, tisztítószerekre, egészségügyi felszerelésekre van a legnagyobb igény. A tervek szerint a választókerület valamennyi településére elmennek az adományokért, és hetente egyszer elszállítják az addig összegyűlt felajánlásokat a határnál lévő gyűjtőpontokra. A részletekről, a gyűjtési helyszínekről a Facebook-oldalán tesz majd közzé leírást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában