DUE

2022.01.08. 09:00

Második, online egyetemi nyílt nap

Január 10-én délután négy órai kezdettel tartják a felvételi időszak második online nyílt napját a helyi egyetemen.

Brousil Csaba

Virtuális campustúra is lesz a nyílt napon Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Fotó: Zsedrovits Enikő

Az esemény bemutató részét (campustúra, köszöntők, duális képzési tájékoztató) a Facebookon élőben közvetítik, a konzultációs részt, ahol élőben kérdezni is lehet, azt pedig a Microsoft Teams programban tartják meg. 16 órakor kezdődik a bemutató rész a Dunaújvárosi Egyetem imázsvideójával, majd dr. András István rektor köszönti a diákokat, ezután az intézményi bemutató következik, majd virtuális campustúrán vehetnek részt az érdeklődők. Ezt követően a duális képzésről tájékozódhatnak, majd a hallgatói sikeresség kerül a fókuszba, ezt követően a szakok és hozzátartozó laborok, épületek, diákélet és lehetőségek bemutatása következik. 16.20–17.30 között pedig a konzultációk kezdődnek a Teamsben (link a Facebook-videók alatti kommentekben lesz elérhető). Az esemény ezen pontján lesz lehetőség kérdezni az egyetem oktatóitól, diákjaitól. 

Az érdeklődőknek lehetőségük lesz 5 terület közül választani, akit amelyik képzés érdekli, arra a Teams csoportra kapcsolódjon be. Az 5 terület a következő: média (kommunikáció és média, televíziós műsorkészítő), műszaki (anyagmérnök, gépészmérnök), menedzser és gazdasági (gazdálkodási és menedzsment, műszaki menedzser), informatikai (mérnökinformatikus, gazdaságinformatikus), tanári (szakoktató).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában