Kattant a bilincs

2022.01.27. 19:00

Kábítószerkereskedő került letartóztatásba

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség indítványt tett annak a férfinak a letartóztatására, aki több, mint egy évig kereskedett kábítószerrel Dunaújvárosban.

Fejér Megyei Főügyészség

Bilincsben

Fotó: Shutterstock

A megalapozott gyanú szerint a terhelt 2020 decemberétől rendszeresen szerzett be és értékesített kábítószert, jellemzően amfetamint dunaújvárosi személyeknek. 

A Fejér Megyei Rendőrkapitányság 2022. január 25. napján tartott kutatást a férfi lakóhelyén, ennek során nagyobb mennyiségű, kiporciózott kábítószert foglalt le, a férfit pedig bűnügyi őrizetbe vette. 

Az ügyészség álláspontja szerint fennáll annak veszélye, hogy a férfi szabadlábon hagyása esetén folytatná a bűncselekményt, illetve a bizonyítást nehezítené, ezért indítványt tett arra, hogy a bíróság rendelje el a férfi letartóztatását.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítvány szerint elrendelte a férfi letartóztatását egy hónapra. A döntés ellen a terhelt védője jelentett be fellebbezést.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában