Országgyűlési képviselőnek

2022.01.19. 07:00

Egyhangúlag dr. Mészáros Lajosra szavaztak

Török Tímea

Dr. Mészáros Lajos

A Fidesz–KDNP Fejér megyei 4-es választókerület országgyűlési képviselőjének dr. Mészáros Lajost, a Szent Pantaleon Kórház főigazgatóját jelölte az országos választmánynak az április 3-án tartandó parlamenti választáson történő indulásra. A január 17-én este Iváncsán tartott választókerületi ülésen nagy létszámban vettek részt a választókerület szavazásra jogosult tagjai. 

Az esemény végén dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és a kormánypárt Fejér megyei 4. számú választókerületének elnöke sajtótájékoztatót tartott. 

 

– Ma este a helyi 4-es választókörzetben a Fidesz valamennyi működő helyi alapszervezete megtartotta jelölt­állító ülését és az alapszervezetek egyöntetűen úgy döntöttek, hogy a Fidesz pártcsaládja részéről dr. Mészáros Lajost javasolják országgyűlési egyéni képviselőjelöltek a választókerületben. A helyi csoportüléseket követően összeült a választókerületi szervezet is. A választókerületi ülés szintén egyhangú döntést hozott, tehát valamennyi jelenlévővel dr. Mészáros Lajos személyét javasoljuk egyéni ország­gyűlési képviselőjelöltnek Fe­jér megye 4-es választókerületében. A hivatalos jelölté válás az országos választmány döntését követően fog megtörténni. Az országos választmány – mint tudomásuk szerint minden egyéni jelölt vonatkozásában – január végén fogja meghozni a döntését. Ekkortól válik hivatalossá a jelöltté választás – mondta el dr. Molnár Krisztián. 

Egy köztisz­teletben álló orvos szakembert választottak Iváncsán

 

A választási elnök a főigazgató személye kapcsán a többi mellett elmondta, hogy köztiszteletben álló orvos szakembert választottak, hiszen Mészáros Lajos lokálpatrióta, születésétől fogva Dunaújvárosban él, és a térség közéletének fejlesztésén, az emberek hétköznapi életminőségének javításán fáradozik. 

 

Végül dr. Mészáros Lajos arról beszélt, hogy nagy megtiszteltetésnek tartja azt, hogy amennyiben elfogadják a jelöltségét, akkor ő képviselheti az embereket az ország­gyűlési választáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában