Kezet ráztak a vasmű jövőjéért

2022.01.28. 15:57

Dunaferr: Mészáros - Tankhilevich találkozó

Dr Mészáros Lajos a Szent Pantaleon Kórház főigazgatója, mint a Fidesz Fejér megyei 4. választókerületi országgyűlési képviselőjelöltje pénteken a Dunaferrben járt, ahol találkozott Evgeny Tankhilevich legfőbb - általános vezérigazgató-helyettessel.

duol.hu

Facebook bejegyzésében elmondta, hogy egyik legfontosabb feladatának tartja a Dunaferr dolgozóinak és családtagjaiknak megélhetését és képviselőként azon fog dolgozni, hogy a Vasmű újra a térség és Magyarország büszkesége legyen.

Fotó: N. Á. 

A pénteki találkozójukon Tankhilevich vezérigazgató-helyettes biztosította arról, hogy támogatja őt, mint képviselőjelöltet, Mészáros Lajos pedig ígéretet tett arra, - ahogy a közösségi médiában is közzétette -, hogy támogatja a Vasműt és az ott dolgozókat.

A Dunaferr Dunai Vasmű a térség egyik meghatározó vállalata, több ezer családnak ad munkát, megélhetést a városban  és a térségben is. Éppen ezért fontos találkozóra került sor pénteken, hiszen nem mindegy az, hogyan tovább. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában