Szavazzon

2022.01.12. 07:00

A legédesebb gyermekmosoly

duol.hu

Csatlós Laurára lehet szavazni a 0–3 évesek között

Dunaújváros - Hatalmas érdeklődés mellett zajlott le az idei Gyermekmosoly fotópályázatunk megyei fordulója. A játéknak viszont nincs vége, hiszen kezdetét vette a nagy sikerű verseny országos fordulója. 

Ismét érdemes mozgósítani a rokonokat, ismerősöket, barátokat, hiszen már lehet is szavazni a duol.hu hírportál „Gyermekmosoly” oldalán az országos fordulóba bejutott pályázatokra, a kis lurkókra. Amint arról már beszámoltunk, az országos fordulóba minden megyében első helyezést elért kisgyermek automatikusan továbbjutott, mind a 0–3, mind pedig a 4–7 éves kategóriákban. Szoros versenyre számítunk, minden egyes szavazat fontos és akár döntő lehet az utolsó nagy hajrában. 

Sallai Zsófia Zoé és szülei is várják a szavazatokat 

Fotók: archív

A szavazás 2022. január 24-én 10 óráig tart, január 25-én pedig kiderül, hogy kik lesznek a kategóriánkénti győztesek, akik mosolyukkal a legtöbb szavazó szívét megdobogtatták. Az ország legcukibb gyermekmosolya cím mellett a nyertesek gazdagabbak lehetnek egy-egy 300 000 forint értékű voucherrel az alsópáhoki Kolping Hotelbe, ahol az egész család együtt tölthet el egy mesés hétvégét. 

Fejér megyét a sárbogárdi Sallai Zsófia Zoé képviseli a 4–7 éves kategóriában. A 0–3 évesek közül pedig a ráckeresztúri Csatlós Laura jutott be az országos döntőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában