Szepessy Gergő lett az elnök

2022.01.28. 22:34

Újjáalakult a Fidesz dunaújvárosi alapszervezete

A Fidesz dunaújvárosi alapszervezete január 28-án megtartott ülésén dr. Molnár Krisztián, a Fidesz 4. számú választókerületének elnöke Szepessy Gergőt javasolta az alapszervezet elnökének. A megújult szervezet tagjai Szepessy Gergőt egyöntetűen megszavazták elnöknek, dr. Mészáros Lajost, Guj Letíciát, Németh Ádámot, Szabó Gergőt pedig alelnöknek választották.

Török Tímea

Szepessy Gergő, dr. Molnár Krisztián, dr. Mészáros Lajos Fotó: NÁ

A kormánypárt városi alapszervezete péntek este megtartott ülésén sokak által várt, meghatározó dolog történt.  Az eseményt dr. Molnár Krisztián a város és a térség szempontjából is létfontosságúnak nevezte. A választókerületi elnök elmondta:

  • Úgy látjuk, nagy szükség van arra, hogy megújuljon a közélet Dunaújvárosban, hiszen jelenleg komoly megtorpanást tapasztalunk ezen a téren is. Ennek a megújulásnak tettük meg - mi a magunk oldaláról - az első lépéseit: dr. Mészáros Lajos, a Szent Pantaleon Kórház főigazgatója személyében kiváló országgyűlési képviselőjelöltünk van, aki lokálpatriótaként segíteni fogja a körzet megújítását. A dunaújvárosi helyi Fidesz csoportba a régi tagok mellé, akiknek köszönjük eddigi munkáját és továbbra is számítunk rájuk, jelentős számú, tettre kész új tagot vettünk fel. Ez egyébként a Fejér megyei 4.számú választókerület többi településén is így történt, mindenhol erősítettünk. 

Dr. Molnár Krisztián a pénteki taggyűlésen új elnökségre tett javaslatot: a dunaújvárosi Fidesz alapszervezet élére Szepessy Gergőt elnöknek, dr. Mészáros Lajost, Guj Letíciát, Németh Ádámot és Szabó Gergőt pedig alelnököknek. A jelenlévő tagok egyhangúlag támogatták ezt. 

A Fidesz dunaújvárosi alapszervezetének elnöksége és Fejér megye 4. sz. vk. elnöke: Guj Letícia, dr. Mészáros Lajos, Szepessy Gergő, dr. Molnár Krisztián, Szabó Gergő és Németh Ádám

A sajtótájékoztatón a dunaújvárosi alapszervezet újonnan megválasztott elnöke, Szepessy Gergő kifejezte köszönetét a helyi választmánynak a szavazatokért, és elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetésnek és nagy felelősségnek érzi a rábízott feladatot. 

Dr. Mészáros Lajos a kormánypárt helyi országgyűlési képviselőjelöltje a tájékoztatón arról beszélt, hogy a dunaújvárosi Fidesz alapszervezetének tisztújításával egy jelentős mérföldkőhöz értek a város érdekében végzett munkában. Eddig ugyanis hiányérzete volt a munka szervezettségével kapcsolatban, azonban a péntek esti döntéseket követően biztos benne, hogy hatékonyan fognak dolgozni majd a város és a térség érdekében is.

Szepessy Gergő, dr. Molnár Krisztián, dr. Mészáros Lajos Fotó: NÁ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában