nyereményjáték

2021.12.08. 11:30

Nyereményeső: előfizetése most akár milliókat érhet!

Figyelje a Dunaújvárosi Hírlapot, mert a december 10-én megjelenő lapban jelenik meg az a játékszelvény, amelyre szorgalmasan gyűjtheti a milliós kuponokat.

duol.hu

Hűséges előfizetőink számára indítjuk el a Gyűjtse a milliókat! nyereményjátékunkat, amelyen a fődíj ötmillió forint! További értékes nyeremények: 5 × 1 000 000 Ft, 25 × 100 000 Ft értékű vásárlási utalvány és huszonöt darab wellnesshétvége.

Kedves Előfizetőnk!

Szeretnénk megköszönni, hogy nap mint nap lapunkkal kezdi a reggelt, ezért hálánk jeléül ezt a játékot önnek indítjuk. Amennyiben rendelkezik érvényes – a játék kezdetét követően minimum három hónapra szóló – előfizetéssel, akkor ne habozzon, játsszon ön is, és nyerje meg a nyeremények egyikét!

Vegyen részt ön is nyereményjátékunkban! Illusztráció: MW

A játék pontos menete:

A pénteki, december 10-i lapszámunkban jelenik meg a játékszelvény.

December 11-től tizenhárom héten keresztül, tizenháromszor jelenik meg milliós kupon, amelyeket a játékszelvény megfelelő helyére kell felragasztani, összesen öt darabot.

Duplázza meg az esélyeit! Hogyan? Figyelje a napilapot, mert játékszelvényből és milliós kuponból is több megjelenés lesz, így duplán pályázhat a játékra, ha megtalálja az összes megjelenő játékszelvényből a kettőt, valamint a kuponokból legalább a 2 × 5 darabot.

A játékszelvényt a felragasztott milliós kuponokkal 2022. március 14-ig kell beküldeni a következő címre: 3501 Miskolc, Pf. 178.

A borítékra, kérjük, írja rá: Gyűjtse a milliókat!

Amennyiben ön még nem előfizetője a lapunknak, akkor érdemes gyorsan változtatnia ezen, hiszen még nem késő, hogy ön nyerje meg értékes nyereményeink valamelyikét!

A sorsolás 2022. március 29-én 10 órakor kerül megrendezésre Veszprémben, közjegyző jelenlétében.

A részletes játékszabályzat a mediaworks.hu/jatekszabalyzat oldalon olvasható. Két nap múlva, pénteken keresse a játékszelvényt a Dunaújvárosi Hírlapban! Játsszon ön is, és nyerjen velünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában