Gyermekmosoly

2021.12.22. 20:00

Legyen egy szép napunk: csodás gyermekmosolyok

Idén novemberben is útnak indítottuk Gyermekmosoly elnevezésű fotópályázatunkat, amelyen a legszebb mosolyú gyermeket kerestük. Most megmutatjuk, kik lettek a legszebbek a megyében.

Török Tímea

Sallai Szófia Zoé

Fotó: Zsedrovits Eniko

Dunaújváros - A tavalyi játék sikere után az idén is meghirdettük Gyermekmosoly játékunkat, amelynek első fordulója november 25-től december 9-ig tartott. 

Két korcsoportban, 0–3 éves, illetve 4–7 éves korig vártuk a gyermekek aranyos, vicces vagy éppen zsivány grimaszoló fotóját, amelyekről olvasóink szavazhattak. Ez azonban még nem minden! A két korcsoport Fejér megyei első helyezettjei ugyanis az országos fordulóban versenybe szállhatnak a 300 ezer forint értékű voucherért az alsópáhoki Bobó Fun Parkba. 

Csatlós Laura Andrea

Olvasóink véleménye alapján megyénk gyermekmosolyai közül a legszebbek a nagyoknál: első Sallai Szófia Zoé, második Király Debóra Bettina, a harmadik Életes Gréti lett. 

A kicsiknél a legtöbb szavazatot Csatlós Laura Andrea, a második legtöbbet Vas Dorina Baracsról kapta, amíg a leadott voksok alapján a harmadik helyezést Sábics Hanna Zsófia érte el. 

Király Debóra Bettina

Minden nyertest meghívtunk szerkesztőségünkbe, hogy személyesen adhassuk át a Régió Játék-ajándékutalványokat. A két továbbjutó szépséget, illetve szüleiket megkérdeztük, hogy mire költik majd a nyereményutalványt. 

Az ifjabb nyertes, Csatlós Laura Andrea Ráckeresztúrról érkezett, a versenyben 694 szavazatot kapott. Szülei Csányi Krisztina és Csatlós Péter. Három fiútestvére van, a 12 éves Zsombor, valamint négyéves ikerbátyjai Krisztián és Péter. 

Életes Gréti

Laura édesanyjával érkezett, aki elmondta, hogy a nyeremény hallatán óriási volt az öröm a családban. Nem véletlen, hogy sok szavazat érkezett a kislányra, mert a kis település apraja és nagyja szavazott a gyönyörű szemű és káprázatos mosolyú leányra. Rokonok, barátok, közeli és távoli ismerősök szavaztak Laurára, és örültek velük együtt a sikernek. Az édesanya azt is elárulta, hogy a nyereményből Laurának fognak karácsonyi ajándékot vásárolni. Az ünnep kapcsán az is szóba került, hogy tart a család a vírustól, ezért mindenképp otthon, családi körben ünnepelnek majd. De a fotózásra nagy örömmel érkeztek szerkesztőségünkbe. Mivel az anyukának hamarosan kórházba kell mennie egy rutinbeavatkozásra, ezért boldog, családi körben eltöltött karácsonyt kívánunk nekik. 

Vas Dorina 

Fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A nagyok kategóriájában az idei győztes Sallai Szófia Zoé lett, 1118 szavazattal. Az elsős kislány a sárszentmiklósi iskolába jár, és egy igazi önálló kis hölgyként nyilatkozott olvasóinknak. Elmondta, az iskolatársai csak most tudták meg, hogy indult a fotópályázaton, amikor hamarabb jött el az iskolából, hogy nyilatkozhasson olvasóinknak. 

Édesanyja, Sallai Erika és nagy tesója, a 26 éves Sallai Dalma kísérte el lapunk szerkesztőségébe, a család férfitagjai – apukája és fiútestvére – sárbogárdi otthonukban várták. Mint elmondta, már nagyon várja a Jézuskát, akitől rengeteg mindent kért. Ebből a nyereményből most a Szilaj című meséből adaptált építőjátékot vásárolják meg. 

Egyelőre orvosnak vagy rendőrnek készül, de javaslatunkra elgondolkodik azon is, hogy esetleg fotómodell legyen, ha nagy lesz. Szofi ugyanis 2018 óta minden Gyerekmosoly pályázatunkon indult és nyert. Ami, nem is csoda, hiszen a cserfes és gyönyörű kislány mosolya valóban szívmelengető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában