Melegétel akció

2021.12.09. 09:00

Folytatódott a jótékonysági akció

Mint azt tegnapi lapszámunkban megírtuk, Szalai Attila, a Tájoló Bisztró tulajdonosa jótékonysági akciót kezdeményezett.

Brousil Csaba

Fotó: LI

A felajánlók melegétel-megrendelésével és -küldésével tudják meglepni azon szervezeteket, amelyek minket segítenek a mindennapokban. Szalai Attila kedden a helyi mentőszolgálat dolgozóinak szállított ki 14 adag melegételt, szerdán pedig a Máltai Szeretetszolgálat helyi támogató szolgálatához. A menü ezúttal is vörösboros, erdei gombás marhapörkölt volt nokedlivel. A felajánlást Várkonyi Zsolt, a Dunaújvárosi Hírlap főszerkesztője magán­emberként tette. 

Szalai Attila meghozta a melegételt a szolgálathoz <br> Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Szalai Attila elmondta, a máltaiak sok embertársunkról gondoskodnak, így ő most nekik szeretett volna kedveskedni. A máltaiak nevében dr. Gécziné Nagy Zsuzsanna megköszönte az ételt és a szándékot, mert mint mondta, ez az első olyan alkalom, hogy valaki rájuk is gondolt, és támogatja őket egy ilyen nemes kezdeményezés során. A jótékonysági akció folytatódik! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában