hétfőtől

2021.12.03. 10:00

Az Országos Mentőszolgálat tesztel Dunaföldváron

duol.hu

Koronavírus-teszthez vesz mintát egy egyetemi hallgató a gyõrszentiváni Hungaro-Dalton Pedagógiai Innovációs Egyesület Égig Érõ Fa Kétnyelvû Montessori Óvoda dolgozójától 2020. december 1-jén. Folytatódik a szociális, a bölcsõdei, az óvodai dolgozók és a pedagógusok gyorstesztelése, amelyben az orvosi, egészségügyi képzésben részt vevõk is segítenek kéthetes, fizetett gyakorlat részeként.

Forrás: MTI

Fotó: Krizsán Csaba

Horváth Zsolt, Dunaföldvár polgármestere a település közösségi oldalán számolt be a részletekről:

Az Országos Mentőszolgálattal (OMSZ) kötött megállapodás alapján 2021. december 6-tól, keddi és csütörtöki napokon Dunaföldváron a Vak Bottyán téren (piac tér), az önkormányzat által biztosított helyiségben lehetőség van az OMSZ által odairányított személyek tesztelésére (csak dunaföldvári, bölcskei, madocsai, paksi lakcímmel rendelkező betegeket érinthet!) nem kell Szekszárdra menni.

Időpontot a háziorvosi jelzés után az OMSZ fog adni a tesztelésre váróknak telefonon, hogy ne alakuljanak ki sorok. Amennyiben szükséges, szerdai napokon is fognak tesztelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában