önfeledt pillanatok

2021.12.05. 18:00

Az MMK-ban járt a Télapó

Molnár Emese

Fotó: LI

Rendkívül sikeres és élményekkel teli volt az MMK által meghirdetett télapós dzsembori: szombaton kézműves foglakozásra várták a családokat, és a nagyszakállúval is találkozhattak a gyermekek. Kováts Rózsa, az intézmény vezetője elmondta, a kézműves foglalkozáson összességében százhárom gyermek vett részt. Háromféle dekorációs tárgyat készíthettek, télapót, minikoszorút és spatulából rénszarvast. Olyan technikákat választottak, hogy még a kicsik is meg tudják csinálni.

A délután 3 órai kezdésre is már sokan érkeztek, de 16 óra után még több izgatott gyermekarc barangolt az aulában és az udvaron: a Télapó érkezését várták, aki el is jött a gyermekekhez. Egyesével fogadott mindenkit, beszélgetett velük és ajándékkal lepte meg őket. Kováts Rózsa elmondta, rendkívül türelmesek és hálásak voltak a szülők, a Télapó pedig másfél órán keresztül igyekezett örömöt és mosolyt csalni a gyermekek arcára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában