Sajnos sokaknak elkél az ilyen segítség

2021.12.16. 17:00

Adakozás, majd határozati javaslat

Szabó Szabolcs

A Római körúton, a Váci Mihály utcában található Adománykuckó munkatársai, önkéntesei mindent megtesznek azért, hogy segítsenek a rászorulókon, szebbé tegyék a nehéz helyzetben élő idősek, családok karácsonyát. Szerdán reggel Barta Endre alpolgármester és Kálló Gergely parlamenti képviselő kereste fel az Adománykuckót, és adta át felajánlásait. Barta Endre köszönetet mondott a gyűjtést, a segítő akciókat nemcsak a karácsonyi ünnep előtt, hanem egész évben szervező intézményeknek és civil szervezeteknek. 

– Szerdán több mint negyven darab tartós élelmiszert, tisztálkodási és háztartási szereket tartalmazó csomagot tudtunk felajánlani a rászorulóknak. Sajnos sokaknak elkél az ilyen segítség. Érkeznek hozzánk a városból, valamint a környező településekről. Természetesen külön készülünk a karácsonyi ünnepekre is. Számos, nehéz anyagi helyzetben lévő családdal állunk szorosabb kapcsolatban. ­Csütörtökön ismételten több mint húsz, életkor szerint összeállított, tematikus ajándékcsomagot adunk majd át számukra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában