fotópályázat

2021.11.10. 11:30

Idén is keressük a legcukibb gyermekmosolyt!

Ezúttal is útjára indítjuk fotópályázatunkat, melyen a megye legédesebb mosolyú gyermekeit keressük. Ha úgy gondolja, sikerült elkapnia a pillanatot, amikor gyermeke felvillantja legtündéribb mosolyát, ne habozzon, nevezzen versenyünkre!

duol.hu

Fotó: Shutterstock

Fotózza le gyermekét, töltse fel ezen az oldalon [www.duol.hu/gyermekmosoly], mozgósítsa a rokonságot és szerezzen minél több szavazatot, hogy az Önöké legyen a Régió Játék ajándékutalvány egyike! Az ajándékokról bővebben a fent linkelt oldalunkon olvashat.

Nevezni november 24-én 10:00 óráig lehet, két kategóriában (0-3 éves és 4-7 éves korosztály). A három és fél év alatti kicsik fotóit az előbbi kategóriába, a három és fél éve feletti gyermekek mosolygós képeit pedig utóbbi kategóriába kérjük feltölteni!

A szavazás november 25-én 10:00 órától indul, a „Szavazás” linkre kattintva adhatja majd le voksát.

Az első fordulóban legtöbb szavazatot kapott 1. helyen végzett gyermek automatikusan továbbjut az országos fordulóba, ahol újabb versenyben vesz részt és megnyerheti a 300.000 Ft értékű vouchert az alsópáhoki Bobó Fun Parkba. Az országos forduló 2022. január 10-én veszi kezdetét.

Fontos tudni, hogy a versenyben csak az adott témában fogadunk el fotókat, ha a fotó eltér a megadott témától, a végeredménynél nem vesszük figyelembe. A versenyben csak [az adott megye pl: Fejér] megyében élő családok vehetnek részt. Egy fotón csak egy gyermek szerepelhet – ikrek esetében kérjük a külön-külön pályázást. Egy játékos egy e-mail címmel egy fotót tud feltölteni, és a feltöltött fotó mellett pontosan töltse ki az űrlapot, és adja meg, melyik kategóriába szánja (0-3 vagy 4-7 év).

Töltse fel mosolygós gyermekét most! [www.duol.hu/gyermekmosoly]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában