fontos tudnivalók

2021.10.21. 09:00

Tájékoztatás rádiós bázisállomások feszültség alá helyezéséről

duol.hu

Az alábbiakban olvashatják a vasútállomás kivitelezési munkálatait végző GSM-RI Konzorcium tájékoztatását:

A település területén lévő MÁV vasútállomáson a GSM-R2 rendszerhez tartozó úgynevezett “Bázisállomás” (Iváncsa hrsz: 02, EOY Y: 632493.94, EOV X: 204368.85 helyrajzi adatokkal). A “Bázisállomáson” a befejező munkálatok folyamatban vannak, ugyanakkor a különféle munkafázisok és szerelési, valamint tesztelési tevékenységek okán folyamatosan feszültség alatt állónak kell tekinteni.

A kivitelező felhívja a Lakosság figyelmét, hogy a feszültség alatt álló villamos berendezések, és így a “Bázisállomások” közvetlen, vagy bármely tárggyal való megérintése, megközelítése ÉLETVESZÉLYESEN TILOS!!!!!!

A “Bázisállomás” területe továbbra is munkaterületnek minősül, így oda jogosultsággal nem rendelkezőknek – a kijelölt területek, útvonalak, állomási előterek, peronok kivételével – belépni és azt megközelíteni, anyagokat, kerékpárokat a kerítéshez helyezni, a kerítésen átmászva a toronyra felmászni VESZÉLYES és SZIGORÚAN TILOS!!!!!

Forrás: ivancsa.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában