Mindenszentek és Halottak napja

2021.10.29. 18:00

Így alakul a közlekedés a Dunaújvárosi köztemető környékén

Az előző évekhez hasonlóan a Mindenszentek és Halottak napja alkalmából az október 29. és november 1. közötti időszakban forgalmi rend változás lesz Dunaújvárosban a köztemető környékén – tájékoztat a dunaujvaros.hu.

duol.hu

Mindezek mellett a temető hosszabbított nyitvatartással várja az emlékezőket, a 12-es autóbusz pedig (ha szükséges) sűrített menetrend szerint közlekedik. A változásokról részletesen a kattintás után olvashatnak.

A Temető utca Vadvirág utca kereszteződésében minden a temető irányába haladó járművet a Vadvirág utca – Frangepán utca útvonalra terelnek, az autóbuszok, taxik, valamint a mozgáskorlátozottakat szállító járművek kivételével.

A Vadvirág utca egyirányú lesz a Temető utca felől a Frangepán utca irányába. A Frangepán utca egyirányú lesz a Vadvirág utca felől a Temető irányába. Parkolni a környező utcákban és a közeli füves területen lehet. A Frangepán utcában a menetirány szerinti baloldalon két kerékkel a járdán történő parkolás engedélyezett lesz.

Ebben az időszakban a forgalmi rendet (a jelzőtáblákon kívül) a rendőrség, a polgárőrség és a közterület-felügyelők biztosítják.

A gépjárművel érkezőktől kérjük, hogy a jármű utasterében látható helyen értéket ne hagyjanak!

2021. október 30 – november 1. között a temető területére csak azon járművek hajthatnak be, amelyekben érvényes mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkező személy tartózkodik.

Ebben az időszakban a temető minden kapuja nyitva áll a gyalogosforgalom előtt.

A volán tájékoztatása szerint a 12-es autóbusz az érintett időszakban menetrend szerint közlekedik majd, de ha az utasforgalom megkívánja, akkor sűrítik a közlekedő buszok menetrendjét.

A temető október 30-ig 6- 21 óra között, október 31- november 2. 6 – 22 óra között várja az emlékezőket.

Temetőgondnokság nyitvatartása:

2021. október 27-november 2. közötti időszakban 8 – 18 óráig

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában