DUE info

2021.10.03. 13:00

Idén is Tudományos Hét a DUE-n

Az előző évekhez hasonlóan idén is megszervezi a Tudományos Hetet a Dunaújvárosi Egyetem.

duol.hu

20210529 Dunaújváros Illusztráció A Dunaújvárosi Egyetem épülete Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

A 2021. november 8-11. közötti esemény keretében a látogatók részt vehetnek a plenáris ülésen, az intézeti szekció üléseken, megismerkedhetnek az egyetemi hallgatók tudományos munkájával, valamint a Területi Innovációs Platform segítségével az Intézmény partnerei betekinthetnek a szakmai munkába, írja az uniduna.hu.

A Tudományos Hét minden évben sikeresen bizonyítja, hogy hallgatóink megfelelően helytállnak tanulmányaik alatt, hiszen a Tudományos Diákköri Konferencián bemutatott munkák közül többen eljuthatnak a hazai szinten elismert és kihívást jelentő Országos Tudományos Diákköri Konferenciára (OTDK).

Az esemény frissülő programtartalma elérhető IDE kattintva.

Forrás: uniduna.hu

A Dunaújvárosi Egyetem Tudományos Hét | 2021 eseménye, a Tématerületi Kiválósági Program 2020 Nemzeti Kihívások alprogramban keretében a 2020-4.1.1-TKP2020 azonosító számú „Roncsolásmentes folyamatkövetés tématerület” című projekttámogatásával jött létre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában