szakmai összetartozás

2021.10.02. 08:00

A járvány utáni első klubnap

Várkonyi Zsolt

Fotó: Zsedrovits Eniko

„Ki tudja merre, merre visz a végzet, göröngyös úton sötét éjjelen.” – így kezdődik a Székely himnusz. Ezek a sorok jutottak eszembe az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület (OMBKE) Vaskohászati Szakosztálya helyi klubnapján.

Fontos a szakmai összetartozás megerősítése
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az ­OMBKE maroknyi, de annál elkötelezettebb szakembergárdája a pandémia után először találkozott egymással, hogy meghallgassa – többek között – Lontai Attila, a Dunaferr meleghengerű gyárvezetője előadását az általa vezetett egység elmúlt tíz évéről. Az előadás igencsak tanulságos volt, külön dolgozatot érdemelne. Mindenesetre ez megerősített abban, hogy ezeknek a szakemberek köszönhetjük, hogy a vasmű (még) működik, és az a hit, ami bennük van, talán a cég jövőjét is alakíthatja.

Ezt követően Bocz András, a vaskohászati szakosztály elnökeként a jogszabályváltozások miatti alapszabály-módosítás szükségességéről, valamint a következő küldöttgyűlés témáiról szót.

Cseh Ferenc a helyi szervezet elnökeként röviden értékelte az elmúlt időszakot, és ismertette az őszi, téli programtervezetet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában