elkezdődött a tanév

2021.09.01. 14:00

Eredményes tanévre számít a Széchenyi

Kedden este megtartotta hagyományos tanévnyitó ünnepségét a Széchenyi István Gimnázium. Az esemény előtt nyilatkozott lapunknak az intézmény igazgatója, Kratzmajer Zoltán.

Szabó Szabolcs

2021.08.31. Tanévnyitó a Széchenyi István Gimnáziumban Dunaújváros Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Dunaújváros – A legfontosabb, hogy az elsőseink beilleszkedjenek, és megismerjék a széchenyis hagyományokat. Mindebben remek felkészülést jelentett a múlt heti gólyatábor, ahol számos élménnyel gazdagodhattak a résztvevők.

Kratzmajer Zoltán, a gimnázium igazgatója köszöntötte a diákokat
Fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Örömmel közölhetem, hogy nőtt a diákjaink száma, már több mint hatszázan vallhatják magukat széchenyisnek – fogalmazott lapunknak Kratzmajer Zoltán igazgató, akit az elmúlt évről is kérdeztünk:

– Számos tanulsággal, tapasztalattal szolgált a mögöttünk hagyott tanév. Bízom abban, hogy az előttünk álló esztendőben nem lesznek hosszú hónapokra szóló leállások, és nem kell berendezkednünk ismételten online-oktatásra.

A Széchenyi elsősei

Az intézmény remek eredményeket ért el a tanulmányi versenyek terén, és a végzős diákjaink is az általuk választott felsőoktatási intézményeknél tanulhatnak tovább. Több kiváló kollégánk is nyugdíjba vonult az elmúlt időszakban, büszkék vagyunk arra, hogy számos egykori széchenyis diák ma már a tantestületünk tagja – tette hozzá az igazgató, aki kiemelte:

– Remélhetően már a vírushelyzet nem írja át újra a tanrendet, és egész évben jelenléti oktatás lesz. Az előttünk álló tanévet is úgy terveztük, hogy minden hagyományos „széchenyis” programot megrendezünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában