Helyi közélet

2021.08.13. 17:00

Váltóhiba miatt késnek a vonatok Fejér megyében

Váltóhiba miatt a Déli pályaudvaron kevesebb vágányról tudják indítani a vonatokat, ezért estig késésekre és járatkimaradásokra kell számítani – közölte a Mávinform.

duol.hu

Balatonvilágos, 2021. július 11. A Szolnok és Fonyód között közlekedõ Napfürdõ Expressz Balatonvilágosnál 2021. július 11-én. A nyári menetrend bevezetése óta a Balaton déli partjára az új emeletes KISS motorvonatokkal is el lehet jutni a fõvároson át a Szob–Vác–Fonyód, valamint a Szolnok–Cegléd–Fonyód útvonalon. MTI/Máthé Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Frissítés:

Megjavították a váltót a Déli pályaudvaron, ismét minden vágányon indíthatják a vonatokat. A menetrend csak este állhat helyre, addig továbbra is késésekre kell számítani.

Előzmény:

Péntek délután váltóhiba miatt a Déli pályaudvaron kevesebb vágányról tudják indítani a vonatokat, ezért késésekre és járatkimaradásokra kell számítani.

A győri S10-es, az oroszlányi S12-es, a pusztaszabolcsi S40-es, a dunaújvárosi S42-es, a székesfehérvári Z30-as elővárosi vonatok Budapest-Kelenföldön fordulnak. A székesfehérvári vonalon a távolsági vonatok Budapest és Székesfehérvár között felármentesen vehetők igénybe.

Nem közlekednek a martonvásári Z30-as és a százhalombattai S40-es betétjáratok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában