mutatjuk a részleteket

2021.08.05. 11:00

Színes programok a venyimi falunapon

Augusztus 7-én, szombaton sok érdekes műsor és látnivaló várja a nagyközönséget a közösségi házban és a Ligetben.

Horváth László

11 órától kiállítások nyílnak a közösségi ház szociális szolgálató terem helyiségeiben. Az emeleten Süsü és barátai című kiállítás, a földszinti nagyteremben a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza előadásai dísz­leteinek makettjeiből, jelmezeiből láthatunk bemutatót, a folyosógalérián és a könyvtárgalérián pedig képzőművészeti tárlatot nézhetünk. 12 órakor már a ligetben is beindul a falunapi kavalkád. Rövid programismertető után Vargáné Kaiser Katalin, Nagyvenyim polgármestere mond ünnepi köszöntőt. 12.15-től Jó ebédhez szól a nóta! címmel Egri József és Zalay Lídia műsora szórakoztat, majd 13.20-tól Capoeira-bemutatót láthatunk. A mozgást gyerekprogram követi Legszebb kincs a barátság címmel a Tihanyi Vándorszínpad művészeinek előadásában.

A Nagyvenyimi Táncegyüttes fellépése mindig nagy siker a falunapi programokon Fotó: Horváth László/archív

15.30-tól Csepereg az eső... Boglárka mulatós műsorában Nagy Natália lesz a vendég. 16.30-tól Reden­czki Marcsi humorista stand-up műsora nevettet. 17 órától a Nagyvenyimi Táncegyüttes fergetegese látható. 17.30-tól a Zoltán Erika Tánc­iskola növendékeinek bemutatkozása következik, majd 18 órától Fekete-Kovács Vera és Karányi Péter musical-összeállítása hallható. A műsorban sztárvendég Kerényi Miklós Máté. A látványelemekben is bővelkedő falunapi program különlegessége ezúttal a ­Magic Show lesz Nagy Molnár Dávid illuzionista előadásában. 20.30-tól sokak kedvence, Vastag Tamás lép színpadra. 22.15-től Led Show és utcabál a Chameleon zenekarral zárja a nagyve­nyi­miek 2021-es falunapi kavalkádját. A nap házigazdája Farkas Erik. A színpadi programok mellett asztrológus, sors­elemző tanácsadó várja a látogatókat, ezen a programon előre bejelentkezve vehetünk részt. Jelentkezni a könyvtárban lehet a nyitvatartási időben. Lesz még lézerkaland a Piac téri sportparkban 12–20 óráig, 5-5 fős csapatokat várnak. Továbbá kirakodóvásár, kézműves játszóház, légvár, arcfestés és még sok, gyerekek által kedvelt szórakozási lehetőség. Természetesen a has sem marad üresen, hiszen a falunap alatt étellel, itallal várják a vendégeket a büfésátraknál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában