elismerés

2021.08.27. 09:00

Írásban várják a városlakók javaslatait is a városházán

Szeptember 20-ig bárki javaslatot tehet írásban a Szociális Munkáért – Dunaújváros díjra, amelyet az önkormányzat egy korábbi rendeletével alapított.

Brousil Csaba

A javaslatokat írásban kell eljuttatni a hivatalba Fotó: archív

Fotó: Zsedrovits Eniko

Az elismerést azon személynek adományozhatja a város önkormányzata, aki Dunaújvárosban a szociális munka területén kiemelkedő tevékenységet fejtett ki a lakosság szolgálatában, a közéleti munkában. A díj elhunyt személynek posztumusz elismerésként is adományozható, az elhunyt személy halálát követő egy éven belül. Szeptember 30-ig pedig a Dunaújváros Egészségügyéért díj odaítéléséhez várják a városlakók javaslatait a városházán. A javaslatoknak mindkét díj esetében tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy vagy közösség nevét, elérhetőségét, tevékenységének általános ismertetését és méltatását, a felterjesztő nevét, aláírását és elérhetőségét. A javaslatokat a fent megjelölt határ­időkig írásban kell eljuttatni Pintér Tamás polgármesterhez (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1-2.) – adta hírül az önkormányzat hivatalos honlapja.

A javaslatokat írásban kell eljuttatni a hivatalba
Fotó: archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában