útzár

2021.08.23. 19:00

Felújítási munkálatokat végeztet a MÁV Székesfehérváron

A Farkasvermi úti vasúti átjáróban 2021. augusztus 28-án, szombaton 11 órától szeptember 1-jén, szerdán 5 óráig teljes útzárat vezetnek be.

Székesfehérvár Feketehegy városrésze a lezárás idejére egyirányúsításra kerülő Pityer utcán keresztül közelíthető majd meg, illetve a szintén egyirányúsításra kerülő Száva utcán keresztül hagyható el. Az Új Csóri útról (801- es számú főút) a lekanyarodás, valamint az arra történő felhajtás elősegítésére – szintén ideiglenes jelleggel – kanyarodósávot és befogadósávot alakítanak ki. A lezárás érinti a menetrend szerint közlekedő 30-as és 37-es jelzésű autóbuszok járatútvonalát, ezért azok a munkavégzés időtartama alatt terelő útvonalon közlekednek. Kimaradó megállóhelyek: Szárazréti Közösségi Központ, Opole tér, Száva utca/ Farkasvermi út. A kivitelező kéri és köszöni a lakosság türelmét és megértését, valamint felhívja a közlekedők figyelmét, hogy úti céljaik megközelítése során vegyék figyelembe a bevezetendő korlátozásokat, illetve a forgalmi rend ideiglenes módosulását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában