Magyar Falu Program

2021.07.15. 13:00

Felelős állattartás elősegítésének támogatása Nagyvenyimen

Nagyvenyim település önkormányzata támogatási kérelmet nyújt be a Magyar Falu Program keretében meghirdetett “Felelős állattartás elősegítése” programban.

duol.hu

Kutyameleg volt vasárnap

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A program keretében a település lakóinak tulajdonában lévő kutyák, macskák állatorvos által elvégzett ivartalanítása és kizárólag veszettség elleni összetevőt tartalmazó monovalens védőoltása és/vagy transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölése (utóbbi kizárólag ebek esetében lehetséges) válnak ingyenesen elérhetővé a támogatási összeg erejéig.

A pályázat benyújtásának feltétele az igényfelmérő ív becsatolása.

Amennyiben Önnek szándéka van a tulajdonában lévő kutya, vagy macska körében a fenti beavatkozások elvégeztetésére, úgy kérik, hogy a polgármesteri hivatalban elérhető igényfelmérő íven ezt aláírásával jelezze a héten a hivatal nyitvatartási idejében.

A pályázat benyújtásának határideje július 18. vasárnap.

A beavatkozásokat tervezetten a Kulcs-Vet Kft. állatorvosai végzik el a rácalmási állatorvosi rendelőben.

Az állatok szállítása az álattartó feladata.

A beavatkozások ingyenes elvégeztetésére a támogatás erejéig van lehetőség, nagyobb igény esetén elsőként az igényfelmérő ív, azon túl a megvalósítás megkezdésekor történő jelentkezés sorrendjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában