ballagás

2021.06.21. 08:00

Tanulmányi sikerekkel teli a Pannon-tanév

A Pannon Oktatási Központ múlt pénteken tartotta meg a tanévzáró ünnepséget az iskola udvarán. A kánikula miatt viszonylag korán, 8 órakor kezdték a ceremóniát.

Molnár Emese

Mint azt Baráth Gyula, az iskola nevelési igazgatóhelyettese felidézte, a pandémia és az ezzel járó digitális tanrend során tartották az órarendet, ha kellett, segítettek a tanulóknak, például laptop biztosításával. Miután május 10-én visszatérhettek a jelenléti oktatásra, osztályfőnöki órákkal kezdtek, hogy visszarázódjon mindenki a régi kerékvágásba, a kilencedikeseknek például csapatépítő játékos foglalkozást is szerveztek. A szaktanárok is úgy látták, hogy először csak ismételnek a fiatalokkal.

A tanévzárón a kiemelkedő versenyeredményt elérő diákokat is köszöntötték Fotó: Pernyei Éva

Bár rendkívüli volt a 2020/2021-es tanév, ettől függetlenül számos versenyeredménnyel büszkélkedhetnek. A tanévzárón külön is köszöntötték azon 15-20 példás tanulót, akik kiemelkedő, országos sikert vívtak ki. Természetesen a kitűnő tanulmányi eredményeket és más fontosabb versenyeredményeket is díjaztak, az elismeréseket az osztályfőnökeiktől kapták meg a fiatalok. A Pannon június 25-én szervezi meg a ballagást három végzős osztálya számára. Ám addig sem telik eseménytelenül a hét, ugyanis a kilencedik évfolyamosok körében meghirdették a Pokoli POK Napokat.

Ezen a négynapos programon a természettudományi tantárgyak iránt érdeklődő fiataloknak kínálnak közösségépítő programokat. Kedden a Camponába mennek, onnan a Pilisbe utaznak, hogy másnap túrázzanak egyet, valamint megtekintik a Magyar Természettudományi Múzeumot is. Csütörtökön az iskolán belül szerveznek több­állomásos játékot, végül pénteken a Velencei-tó körül fognak biciklizni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában