jótékonysági akció

2021.06.01. 09:00

Gyermeknapra jelentős adományt gyűjtöttek

Újabb jótékonysági akciót szervezett a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Carissa Sportegyesület. Az ünnepélyes átadót tegnap délután tartották a Dunaújvárosi Makk Marci bölcsődében.

Balla Tibor

Fotó: LI

Ezúttal a dunaújvárosi bölcsődék apróságait szerették volna megajándékozni partnereik, csapataik és a város lakóinak segítségével gyermeknap alkalmából. Dunaújvárosban összesen 5 tag­intézmény (bölcsőde) 30 csoportja, tehát több, mint 320 gyermek részesült a sportszerek mellett különböző – a fejlesztést segítő – eszközökben és nagy mennyiségű édességet, gyümölcsöt is kaptak a jótékony felajánlásokból.

Szűcsné Nagy Zsuzsanna, Balogh Katalin és Varga Anna Éva
Fotók: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Az ünnepélyes átadón jelen volt többek között Barta Endre humán alpolgármester, Varga Anna Éva, a Bölcsődék Igazgatósága vezetője, Tóth Imre, a Carissa Sportegyesület elnöke, Petrás Gábor, a DLSZ főtitkára, a jótékonysági akció főszervezője, és Szűcsné Nagy Zsuzsanna, valamint Balogh Katalin aktivisták, akik rengeteg időt és energiát fektettek a gyűjtésbe. Petrás Gábor az átadón elmondta, közel nyolcszázezer forintnyi adomány gyűlt össze.

Varga Anna Éva köszönetet mond Petrás Gábornak

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában