tegyen javaslatot

2021.06.22. 13:00

Felhívás az „Év szociális munkása” cím adományozására

duol.hu

Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Dunaföldvár Város Önkormányzatának jelképeiről, kitüntetéseiről, elismerő címeiről, és a településnév használatáról szóló 18/2020. (IX.28.) önkormányzati rendeletben megalapította az „ÉV SZOCIÁLIS MUNKÁSA”címet,hogy elismerje azoknak a szakembereknek a munkáját, akik az év minden napján segítik, gondozzák segítségre szoruló honfitársainkat a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatások területén Dunaföldváron – önkormányzati vagy megyei fenntartású intézményekben, illetve a civil vagy egyházi feladatellátás keretei között – önkormányzati elismerésként, írja a dunaföldvar.hu.

Kérem Dunaföldvár Város lakosságát, gazdálkodó és társadalmi szervezeteit, az egyéb civil szervezeteket, hogy 2021. szeptember 30-ig tegyenek javaslatot a majdani díjazottra.

A javaslatokat – részletes indoklással – a Polgármesteri Hivatalba (7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.) szíveskedjenek eljuttatni.

Javaslataikkal, véleményükkel segítsék elő a Képviselő-testületnek azt a törekvését, hogy a közmegbecsülésnek örvendő személyeket vagy csoportokat kitüntethesse, elismerésben részesíthesse.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában