zöld gondolat

2021.05.30. 11:00

Elektronikus számlafizetésre buzdít a DRV Zrt.

A DRV Zrt. márciusban indított kampányt az elektronikus számlázást használó ügyfelek számának növelésére. A társaság célja, hogy minél többen váltsanak a papíralapú, csekkes megoldásról elektronikus verzióra, hisz az online számlabefizetés kényelmes, biztonságos és környezetkímélő módja az ügyintézésnek.

duol.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

Azokat a felhasználókat, akik most váltanak elektronikus számlára, a felsorolt előnyök mellett egyszeri, bruttó 500 forintos díjkedvezménnyel is jutalmazzák, továbbá döntésükkel szintén bruttó 500 forinttal támogathatják a nagybeteg gyerekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítványt.

A csatlakozni kívánók teendőiről, a promócióban való részvétel feltételeiről és a promóció szabályairól a DRV honlapján olvashatnak. Ha a kampánnyal kapcsolatban bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal a társaság Ügyfélszolgálati Osztályához az ingyenesen hívható 06 80 240 240-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában