május 8-ig

2021.04.28. 20:00

Csütörtöktől zárva lesz a Hétszínvirág

A Covid-járványhelyzet miatt április 29. és május 8. között bezár a Bölcsődék Igazgatósága Dunaújváros, Hétszínvirág tagbölcsődéje.

Szabó Szabolcs

Fotó: LI

A bölcsődék igazgatóságának igazgatója, Varga Anna Éva lapunk megkeresésére elmondta:

– Az érintett bölcsődében egy dolgozó esetében már igazolták a Covid-megbetegedést, továbbá a Barátság úton található bölcsőde vezetője is otthon van, Covid-gyanús tünetekkel. Mivel egy viszonylag kis létszámú bölcsődéről beszélünk, így egyeztetve az illetékes szervekkel, az időleges bezárás mellett döntöttünk.

A Hétszínvirág május 10-én fogadja újra a gyermekeket
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A szülőket arra kértük, aki teheti, ma, azaz április 28-án 12 óráig vigye haza gyermekét. Természetesen, ha a szülők igénylik, e napon is gondoskodunk a gyermekek ellátásáról délután 17 óráig. Az intézmény május 8-ig zárva lesz, legközelebbi nyitás időpontja pedig május 10. – fogalmazott tegnap a D. Hírlapnak Varga Anna Éva, aki hozzátette, hasonló okok miatt jelenleg is zárva tart a Makk Marci bölcsőde egy pavilonrészében két csoport is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában