DRV hírek

2021.04.18. 16:00

Vízhiány és vízzavarodás várható Iváncsán

Iváncsán a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az ivóvízhálózaton tűzcsap cseréket végez 2021. április 20-án, kedden. Emiatt az ivóvízhálózaton időszakosan nyomásingadozás és szakaszos vízhiány várható.

duol.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

A munkavégzésük alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat, esetenként sötétebb fekete víz tapasztalható a vezetékben kicsapódott, felkeveredett vas-mangán tartalom következtében. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatás minőségét, amelynek fenntartásához a szerelvények cseréje is hozzájárul. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért kérik a z ügyfelek szíves megértését, amelyet ezúton is tisztelettel köszönnek.

További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában